Dakkapellen

KimTim bouwt uw dakkapel op traditionele wijze, direct op uw dak. Dit heeft als voordeel dat de dakkapel perfect aansluit aan uw dakvlak en dat u geen kraankosten heeft.

Een traditionele dakkapel wordt opgebouwd uit hout en daarna onderhoudsarm gemaakt met gevelbekleding. Elke afmeting is mogelijk en uw dakkapel kan volledig worden afgestemd op de stijl van uw woning. Wij kunnen uw dakkapel bouwen met rabatdelen of met plaatmateriaal, in hout, kunststof of volkern. Alle combinaties zijn mogelijk.

En natuurlijk plaatsen we ook de houten, kunststof of aluminium kozijnen. Wilt u rolluiken, een screen of insectenhor? KimTim kan deze voor u leveren en monteren.

2013-04-05 16.37.13

 

 

 

 

 

 

Dakvensters

Wij kunnen u de dakvensters leveren, monteren en aan de binnenzijde aftimmeren. Wij gebruiken altijd de producten van de onbetwiste nummer één in dakvensters: Velux.

Velux dakvensters staan garant voor kwaliteit, bieden een breed assortiment en hebben een zeer lange levensduur. Wij kunnen uw bestaande dakvenster vervangen of een nieuw dakvenster in het dak inbouwen. De

dakvensters kunnen worden ingebouwd in zowel platdak als op een schuin dak.