Kozijnen

Houten Kozijnen

In onze eigen werkplaats maken wij uw houten kozijnen voor u op maat. U kunt kiezen uit diverse profileringen en vormen; van standaardwerk tot bijzonder en exclusief, van rechthoekig tot rond of getoogd.

Wij maken alle kozijnen, met of zonder ramen en deuren, zo dat ze voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hierdoor is uw pand goed beveiligd tegen inbraak. Wij kunnen uw houten kozijnen blank, in grondverf of compleet afgelakt in de gewenste kleur aanleveren en uiteraard ook plaatsen.

 

Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen hebben een groot aantal voordelen. Ze zijn goed bestand tegen weersinvloeden en hebben een lange levensduur. Kunststof kozijnen isoleren bovendien goed en zijn brandvertragend en inbraakwerend. Een ander voordeel is dat u zult merken dat het onderhouden van uw nieuwe kozijnen een stuk makkelijker wordt.

KimTim is leverancier van hoogwaardige kunststof kozijnen. De kozijnen zijn niet alleen mooi, zij zorgen er ook voor dat u enorm kunt besparen op uw energieverbruik. Daarnaast hebben zij nog veel meer praktische en economische voordelen: zoals, veiligheid (Politiekeurmerk Veilig Wonen), zekerheid (10 jaar garantie!), sparen het milieu en zijn onderhoudsarm.

Deze kozijnen passen in elk woningtype, of het nu gaat om een nieuwe of oude woning, een bestaande woning of nieuwbouw. Voor elk woningtype heeft het KimTim het juiste kunststof kozijn in huis.

 

Aluminium kozijnen

Ook de aluminium kozijnen van KimTim zijn een goede keuze. Aluminium is duurzaam, licht en sterk. Hierdoor zijn aluminium kozijnen inbraakwerend en van een uitstekende kwaliteit. De veiligheid wordt nog eens versterkt door inbraakwerende sluitnokken, het meer-kamersysteem en meervoudige hoekverbindingen. De kozijnen zijn thermisch onderbroken, waardoor optimale isolatie ontstaat.

Door het aanbrengen van een poedercoating wordt de levensduur van het aluminium kozijn extra verlengd en kan het kozijn iedere gewenste kleur krijgen. Ook kunt u kiezen tussen diverse kozijnprofielen. Zo kunnen wij uw kozijn helemaal naar uw wens maken en u uitstekend begeleiden bij het aanschaffen van aluminium kozijnen.