Ramen en Deuren

KimTim  kan uw ramen en deuren op maat maken, leveren en plaatsen.

Hierbij heeft u de keuze uit vele soorten ramen. Bijvoorbeeld draai-kiepramen, binnen- of buitendraaiende ramen, valramen, uitzetramen, verhuisramen of tuimelramen.

Maar ook in deuren zijn er diverse opties; zo behoren buitendeuren, binnendeuren en schuifdeuren tot ons assortiment. Allemaal met diverse profileringen en indelingen mogelijk, al naar gelang uw type huis en uw persoonlijke smaak.

Is uw kozijn nog in een goede staat, maar uw raam of deur niet meer? Wij kunnen een nieuwe raam of deur op maat maken en vervangen in uw huidige kozijn. Wilt u een nieuwe voordeur en heeft u zelf al een ontwerp in gedachten? Geen enkel probleem; aan de hand van uw wensen of tekening kunnen wij uw voordeur maken zoals u dat wilt.

Binnendeuren
Wij kunnen u diverse binnendeuren van diverse merken leveren. Een deur kunt u kiezen op kwaliteit, prijs, duurzaamheid, design en eventuele extra’s.
In tegenstelling tot buitendeuren, hoeft een binnendeur meestal niet inbraakveilig te zijn. Soms kan dit echter wel het geval zijn, zoals bij een extra afscheiding, bijvoorbeeld tussen de garage en het woonhuis. U kunt er ook voor kiezen om, als extra barrière, een tweede beveiligde deur in huis te hebben. KimTim kan een beveiligde deur volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen voor u plaatsen

U heeft keuze uit veel soorten binnendeuren in diverse prijsklassen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de verschillende mogelijkheden met u door te nemen. Ook kunt u bij ons in de showroom vele voorbeelden bekijken van buiten- en binnendeuren.